Marketing_

De beste merken zijn constant in beweging.

Online marketing start met een goede samenwerking tussen verschillende disciplines. Dit doen we door het hanteren van korte lijntjes. Het begint bij branding en gaat als snel over in de website, als visitekaartje van je bedrijf, waarmee je klanten kunt inspireren en overtuigen. Maar ook je online zichtbaarheid en vindbaarheid behoort tot online marketing. Hoe gaan we bij jou mensen raken en fans maken?

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Resultaat boeken met online marketing? We starten met een analyse en onderzoeken wat de doelgroep nu daadwerkelijk doet en wil, voordat ze nu ook jouw product of dienst afnemen. Nu horen we je denken: ‘Klinkt logisch’! Toch doe je het nog niet, anders was je niet hier. Laten we snel jouw trots op een gefundementeerde manier positioneren.

Vertel meer! Start hier

GOOGLEEEEEEEE

Google Ads is een steeds belangrijkere tool geworden voor veel bedrijven. Maar winstgevende campagnes draaien, hoe doe je dat en welke strategie gebruik je daarvoor? Door het inzetten van slimme targetingmogelijkheden en overtuigingskracht. We creëren o.a. remarketing campagnes middels display of video banners.

Gaan we regelen! Start hier

 

Social media campagnes  

Wanneer en waarom zet jij social media in? Heb jij jezelf die vraag al eens gesteld? Er zijn namelijk vele wegen die ervoor zorgen dat je jouw business doelstellingen haalt.

Post je het puur om jezelf de hemel in te prijzen? Dan stop maar! Je wil toch in gesprek gaan, een connectie opbouwen en echte fans maken? “It all starts with a strategy!

Je ziet we stellen veel vragen, omdat social media marketing meer is dan zomaar een bericht posten en likes harken. Elk kanaal vraagt om een eigen benadering.

We ondersteunen de meeste klanten met vlijmscherpe Facebook en Instagram campagnes. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in LinkedIn, Pinterest, Youtube en TikTok ads.

Samen vooruitgang boeken? Start hier

E-MAILMARKETING

Bloed, zweet en tranen heeft het je gekost om die mailadressen te krijgen. Althans dat horen we maar al te vaak. En nu heb je ze, maar weet je totaal niet wat je ermee moet doen en hoe je rendement haalt uit e-mailmarketing. 
Het is belangrijk om jouw doelgroep te blijven engagen met de juiste content. 

Wie, wat, waar op welk moment en met een duidelijk en helder doel. Timing en een plan vinden wij heel belangrijk. Het liefst doen wij dit ook nog automatisch. Zo creëren we merkbinding, loyaliteit en trouwe klanten. Wij noemen dit eigenlijk: ambassadeurs.

Kun je hulp gebruiken? Start hier

Wil jij met ons samenwerken? Plan NU een kennismaking_

Onze partners en certificeringen:

Contact

Mensen communiceren met mensen, niet met merken. We maken graag samen mooie dingen. Daag ons uit!
info@wowcreators.nl

Services

Branding
Marketing
Content Creatie
Social Management
Data & Inzicht
Marketing Outsourcing

WOW Factory

Strategie & Identiteit
Creatie & Beleving
Zekerheid & Resultaat